BlizzCon 2018 -musiikkiesityksiä ovat Train, Lindsey Stirling ja Hodor

blizzcon 2018 music acts include train

BlizzCon 2018 on hieman yli viikon päässä, ja Blizzard on vihdoin vahvistanut, mitä odottaa tämän vuoden musiikkiesitykseltä. Tällä kertaa näyttelyyn on suunniteltu kolme erillistä näytöstä: rock-yhtye Train, viulisti Lindsey Stirling ja DJ Hodor. Okei, joten viimeinen näyttely esiintyy todella hänen todellisella nimellä Kristian Nairn, mutta silti - se on Hodor BlizzCon-lavalla.

Kolme esitystä menevät päällekkäin osana BlizzConin aukioloaikoja. Blizzardin itsensä loppu alkaa 3.30 klo 19.30 PDT / 22.30 EDT tai 4. marraskuuta 2.30 GMT, jos pysyt myöhässä lammikon poikki.

Sieltä Train alkaa esiintyä Mythic-vaiheessa klo 20.00 PDT / 23.00 EDT / 3:00 GMT. Kristian Nairn osuu Overwatch-areenalle klo 20.15 PDT / 23.15 EDT / 3.15 GMT, ja Lindsey Stirling pyöristää esitykset Heroes of the Storm -turnausvaiheessa alkaen klo 20.30 PDT / 23.30 EDT / 3:30 GMT.

Myrsky sanoo hämmästyttävä on 'auttaa varmistamaan, että sinulla on mahdollisuus nähdä joitain jokaisesta' riippumatta siitä, oletko siellä henkilökohtaisesti vai katsotko virtuaalilipun kautta. Vain 'valitut osat' jokainen esitys on saatavana pyynnöstä jälkikäteen, joten suunnittele sen mukaan.

Tiedämme WoW Classic -demo (täynnä aikarajaa) on saatavilla BlizzConissa tänä vuonna, vaikka enimmäkseen Blizzard on ollut kiireinen vihjailemaan, mitä siellä ei ole - kuten Paholainen 4 . Tässä esiintyjätriolla ei ole aivan nimeltään vuosien Muses, Metallicas ja Ozzy Osbournes nimeä, mutta sinulla on tällä hetkellä paljon valinnanvaraa, miten tapahtuma lopetetaan.