Dark Souls 3 Ringed City DLC: n käynnistysajat ja miten päästä uuteen alueeseen

dark souls 3 ringed city dlc launch times

Pimeät sielut 3 rengastettu kaupunki

On melkein aika viimeistellä panssarisi ja kahlata takaisin Dark Souls 3: een, koska Sormuskaupunki on melkein päällämme. Ehkä viimeinen Souls-sisällön kappale, aiot haluta päästä siihen mahdollisimman nopeasti astumalla tuntemattomille maille ennen kuin spoilerit alkavat pudota.

Jos julkaisuajat ovat sinun juttusi, tutustu luetteloomme tulevat PC-pelit .



Tämän mielessä haluat tietää tarkalleen, milloin voit jumissa, jotta voit voittaa pomot ennen muita. Olemme saaneet sinut katettua.

DLC käynnistyy tänä iltana, 27. maaliskuuta, ja tässä on julkaisuajat alueittain:

  • 23.00 BST
  • 15.00 PDT
  • 17.00 CDT
  • 01:30 am MS (28. maaliskuuta)
  • 3.30 (28. maaliskuuta)

Saatat myös miettiä, kuinka aloitat DLC: n. No, on olemassa kaksi tapaa. Ensinnäkin, voit voittaa kaikki Linder of Cinder, sijoittaa heidän jäännöksensä valtaistuimille Firelink-pyhäkössä ja siirtyä sitten pelin viimeiselle alueelle - Kiln of the First Flame. Juuri ennen viimeisen pomon pitäisi olla kokko, joka teleporttaa sinut Ringed Cityn ensimmäiselle alueelle.

Vaihtoehtoisesti, jos olet lopettanut Arhesdelin tuhkan, voit suunnata Ariandelin kappeliin ja kävellä liekehtivän huoneen takaosaan. Toisessa päässä on toinen paikka, josta voit teleportoida.