SGDQ 2019 käynnistyy tänä sunnuntaina Spyron ja Portal 2: n kanssa

sgdq 2019 kicks off this sunday with spyro

On kesä, se tarkoittaa, että on aika polttaa videopelit läpi poikkeuksellisen nopeasti. Kesäpelit Done Quick 2019 on käsillämme, sillä tapahtuman on määrä alkaa sunnuntaina 23. kesäkuuta - tai huomenna tämän tarinan mukaan. Asiat alkavat uudelleensyntyneen Spyro the Dragonin kanssa ja jatkuvat seitsemän päivää ennen kuin SGDQ päättyy lauantaina 29. kesäkuuta.

Esitys alkaa kello 10.00 PDT / 13.00 EDT / 18.00 BST Twitchissä, ja voit kuunnella SGDQ -toistoja kanavalla aina Spyron aloitushetkeen asti. Ensimmäinen päivä tuo meille myös yhden pelaajan Port-2-sarjan, minkä tahansa prosentin Devil May Cry -pelin ja Final Doom -esityksen-puhumattakaan lukemattomista ei-PC-klassikoista, jotka ovat käynnissä koko iltapäivän.



SGDQ 2019-aikataulu sisältää myös Resident Evil 2 -version, mikä on huomattavaa, koska GDQ-järjestäjät ovat tyypillisesti vältelleet laittamasta mitään hyperväkivaltaista-mutta hei, luulen, että viime vuoden RE7-ajo onnistui tarpeeksi muuttamaan asioita.

Saamme myös täyden Borderlands 2 -yhteistyökierroksen, joka kattaa kaikki pelin tehtävät-ei huono tapa päästä mukaan peliin Borderlands 3: n julkaisupäivä .

Voit katsoa koko pelivalikoiman osoitteessa virallinen sivusto .

Lue lisää:Katso kaikki parhaat PC -pelit

Kuten aina, SGDQ -lahjoitukset menevät Lääkärit ilman rajoja -tukeen. Kesätapahtuma ei ole koskaan onnistunut asettamaan uutta lahjoitusennätystä vuosittain, joten tässä toivotaan, että vuosi 2019 seuraa perässä.