WoW Classic -julkaisuajat - tässä voit pelata

wow classic release times here s when you can play

Sulfurat WoW-vaniljassa

Se on vuonna 2019 käynnissä vuonna 2004, ja olemme vain muutaman tunnin päässä World of Warcraft Classicin kauan odotetusta lanseerauksesta. Mutta vaikka pelin on virallisesti tarkoitus käynnistää 27. elokuuta, todelliset ajat, jolloin voit aloittaa pelaamisen, vaihtelevat melko vähän alueeltasi ja aikavyöhykkeestäsi - joten tässä ovat WoW Classic -julkaisuajat.

WoW Classic julkaistaan ​​26. elokuuta kello 15:00 PDT / 18:00 EDT / 22:00 UTC / 23:00 BST. Jos olet päivämäärärajan itäpuolella, se menee 27. elokuuta klo 00.00 CEST / 7.00 KST / 8.00 AEST. Olitpa missä tahansa, olet Azerothin klassisessa maailmassa julkaisupäivän aamuun mennessä, joten jos olet luvannut pelata 27. elokuuta, olet kaikki hyvä.



Mutta riippuen siitä, kumpi WoW Classic -palvelimet haluat päästä mukaan, saatat silti odottaa. Liikakansoitus on jo ollut ongelma nimivarauksen alkamisen jälkeen, ja vaikka neljä uutta aluetta, jotka avautuvat juuri ennen julkaisua tänään, saattavat auttaa, Blizzard varoittaa silti, että tietyt palvelimet saattavat joutua jonojaikoihin 'jopa useita tunteja tai enemmän'.

Voit katsella lähtölaskentaa virallinen sivusto .

Kun odotat, tutustu meidän klassinen WoW-tasoitusopas tai oppaamme klassiset WoW-luokat jos etsit lisää tietoa siitä, mitä sinun pitäisi pelata ja miten.